Media

PRESSMEDDELANDE

Malmö 3 Jan 2017

En riktig POWERNYHET! Panasonic Tools lanserar två högkvalitativa bitsset för proffs.

 

Äntligen! Efterfrågan har varit stor och pågått under en lång tid, vilket är varför det är extra roligt att kunna meddela att det fr.o.m. januari 2017 är möjligt att köpa Panasonic Tools egna högkvalitativa bitsset - optimalt...

PRESSMEDDELANDE

Malmö 3 Jan 2017

En riktig POWERNYHET! Panasonic Tools lanserar två högkvalitativa bitsset för proffs.

 

Äntligen! Efterfrågan har varit stor och pågått under en lång tid, vilket är varför det är extra roligt att kunna meddela att det fr.o.m. januari 2017 är möjligt att köpa Panasonic Tools egna högkvalitativa bitsset - optimalt anpassade för dig som proffsanvändare! Givetvis är de två seten av oslagbart bra kvalitet och kommer i 71 respektive 25 delar.

 

 

Panasonic lanserar fr.o.m. januari 2017 två bitsset som täcker alla behov. Dessa två oumbärliga proffsanpassade bitsset av högkvalitativt S2-stål (Molybden-Vanadium-stål) är praktiskt färgkodade för att underlätta vid användning och kommer i en smidig väska i snygg carbondesign.

 

 

TOOL BS 3A - 71 delar

 • 71-delars Panasonic EU BITSSET

 • ABS / TPR-låda med EVA-sats (uppfyller REACH & RoHS)

 • Färgkodade bits av högkvalitativt S2-stål (Molybden-Vanadium-stål), sandblästrat matt.

 • 60 st 25 mm standardbits som täcker de flesta skruvbehov.

 • En ¼’’ x 60 mm bitshållare med magnet i rostfritt stål och en ¼’’ x 65 mm bitshållare med ‘quick release’.

 • 9 st 75mm långa bits gör det lättare att komma åt i trånga utrymmen.

 

TOOL BS 4A - 25 delar

 • 25-delars Panasonic EU BITSSET

 • ABS / TPR-låda med EVA-sats (uppfyller REACH & RoHS)

 • Färgkodade bits av högkvalitativt S2-stål (Molybden-Vanadium-stål), sandblästrat matt.

 • 16 st 25mm standardbits och en ¼’’ x 60mm bitshållare med magnet i rostfritt stål.

 • Med mini-bitsspärren och ¼’’-sexkantsadapter kan man använda de 6 st medföljande hylsorna (storlek 6 / 7 / 8 / 10 / 11 / 13).

   

  Hittas hos din lokala Panasonichandlare. Läs mer om seten och vårt övriga sortiment på panasonictools.se.

  

Malmö 2014-09-10

Panasonic Tools breddar med 10,8 V

Två kompakta lättviktare ger komplett sortimentet

EY 7430 och EY 7530 är Panasonic Tools senaste tillskott på verktygsmarknaden. Den förstnämnda är en kompakt och stark borrskruvdragare medan den senare är en kraftfull slagskruvdragare i den mindre storleken. Båda maskinerna är 10,8 V vilket gör att Panasonic Tool nu kan erbjuda ett komplett sortiment av batteridrivna handverktyg.

 • Nu har vi allt för hantverkaren oavsett vilken bransch man är verksam i. Gemensamt för de nya maskinerna är låg vikt i kombination med en kompakt design, vilket gör att de är särskilt lämpliga att arbeta med i trånga utrymmen och lite ovanliga vinklar, säger Mats Gille, produktchef för Panasonic Tools i Sverige.

  Vid lanseringen i andra länder har EY 7430 och EY 7530 fått mycket positiv respons, inte minst för en prestanda som står sig väl i konkurrensen. Exempelvis uppvisar EY 7530 ett vridmoment som överträffar betydligt större maskiner med motsvarande egenskaper.

 • EY 7530 drar upp till 90 nm vilket är väldigt bra. En bra borrskruvdragare i 18 V-klassen når upp till cirka 60 nm, så den lilla maskinen är mycket stark för sin storlek.

  Maskinerna är utrustade med 1,5 Ah litiumjonbatterier. Särskilda sensorer i batteripacken kontrollerar varje battericell separat, vilket förebygger skador orsakade av överhettning, överladdning eller djupurladdning av battericellerna. Laddtiden till full batterikapacitet är 50 minuter.

  För mer information, kontakta:

  Anders Sebelius, VD Panasonic Tools

  Tel: 0733- 60 12 22

  anders.sebelius@wilfa.se

  Mats Gille, produktchef Panasonic Tools

  Tel: 0733-601 223

  mats.gille@wilfa.se

  Panasonic Tools – Tuffa verktyg för tuffa miljöer

Panasonic Tools är en ledande tillverkare av batteridrivna handverktyg som skruvdragare, borrmaskiner, borrhammare, sågar, slipar och fogsprutor för professionella användare inom hantverk och industri. Verktygen kännetecknas av hög kvalitet, driftsäkerhet i extrema miljöer samt lång hållbarhet. Genomtänkt design, låg vikt och minimala vibrationer gör dessutom att verktygen är både skonsamma och lätta att arbeta med. Panasonic Tools – som ingår i den japanska elektronikkoncernen Panasonic Corporation – distribueras i Sverige av Wilfa AB. För mer information, se www.panasonictools.se.

Mer

Media Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel