16 Maj 2019

Därför är Panasonics fogspruta uthyrarnas favorit!

Foga enkelt, snabbt och snyggt med marknadens starkaste och mest uthålliga maskiner

 

När uthyrarna får bestämma är det Panasonics fogspruta EY3641 som gäller. Varför? Det är den fogspruta som håller enligt användarna, vilket går i linje med varje uthyrares affärsidé. En maskin som krånglar eller går sönder kostar både användare och uthyrare tid och pengar, en som håller över tid skapar effektivitet och lönsamhet! Det är inte svårare än så.

 

Vår absolut bäst säljande variant EY3641 (14,4 V) är marknadens starkaste och mest uthålliga fogspruta med hela 4410N (450 kgf) och används för fogmassa i både påsar & patroner. Den delar dessutom karaktärsdraget med våra andra verktyg i det att den är kompakt och smidig (väger endast 2,8 kg med batteri) och den låter dig enkelt och snabbt skapa ett snyggt resultat.

 

Vad är hemligheten bakom favoritskapet?

Vad är det då som gör vår bästsäljare EY3641 så uppskattad? Jo, inte nog med att den är kraftfull, effektiv och smidig, vilket ger en hög arbetshastighet utan stor belastning. Den är dessutom särskilt utformad för lång driftstid och effektiv applicering av stora volymer fogmassa och är lätt att hantera, även i svåra och utmanande arbetsutrymmen. Lägg därtill att den håller utan att krångla eller gå sönder vilket sparar både tid och pengar för såväl proffsanvändare som uthyrare.

 

Våra modeller har ”Drop Stop” som standard. Denna funktion tar automatiskt bort trycket på kolven så snart som avtryckaren släpps, vilket förhindrar att överflödigt material slinker ut. Detta gör vår fogspruta lämplig för material av hög viskositet, t.ex. limprodukter. Men detta är givetvis långtifrån allt som gör den så eftertraktad.

 

Nedan listar vi ett antal viktiga och uppskattade egenskaper hos denna proffsfavorit:

 

·        Kraftfull motor ger högt tryck och högt flöde

·        Separat steglös frammatningskontroll ger en jämn finish

·        Elektronisk fartkontroll

·        Reverseringsmekanism som förhindrar dropp.

·        Kompakt med låg vikt: 2.8kg med batteri

·        Bekväm att arbeta med tack vare sitt 360° vridbara aluminiumrör.

·        Robust konstruktion

·        Passar både 310 ml patroner och påsar upp till 600 ml: 300-320 st patroner (310ml) med silikon/akryl på en laddning och ca 150st med polyuretan.

·        Med sin 14,4 V och 4,2 Ah kapacitet doserar den materialet snabbt och effektivt - även produkter med hög viskositet.

 

Så foga dig samman och använd en maskin som garanterat gör jobbet! Läs mer om våra olika fogsprutor och vårt övriga sortiment på panasonictools.se.

 

Se också ​produktfilmen och ​unboxingfilmen med EY3641.

 

För mer information, kontakta:

Anders Sebelius, VD och försäljningschef                                                                   Mats Gille, produktchef

Tel: 0733-601 222                                                                                                         Tel: 0733-60 12 23

anders@toughtools.se                                                                                                 mats@toughtools.se

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jan 2019

Starka, flexibla och kompakta NYHETER från Panasonic Powertools

 

Nu utökar Panasonic sitt breda sortiment med en lång rad smarta, kraftfulla nyheter. Bl.a. lanseras en ny smidig och stark bor skruvdragare, borrhammare med hög slageffekt, en kompakt mutterdragare med 280Nm vridmoment, ett nytt flexibelt Tanos T-loc Systainer system och en kraftfull dammsugare.

 

NY! Kraftfull, kompakt och balanserad borrskruvdragare (EY7451)

  Panasonics absolut största bästsäljare genom tiderna; borrskruvdragare EY7441, lanseras nu som 18V med 3,0 Ah slim power-batteri - en kraftfull, kompakt och balanserad modell med beteckningen EY7451.

  Nya EY7451 behåller alla fantastiska egenskaper från sin bästsäljande kollega med sin oerhörda motståndskraft mot damm och vatten, chucklås, ergonomiskt grepp, inbyggd LED mm, men är ännu mer kompakt och balanserad genom sitt 3,0 slim power batteri och är dessutom kompatibel med övriga 18V sortimentet.

 

NY! Kraftfull borrhammare med hög slageffekt (EY7881)7881

·       Denna nya kraftfulla borrhammare från Panasonic har en slagkraft på hela 3,0J.

·       Med SDS+ borrfäste hanterar den riktigt kraftiga montage och genomgångshål.

·       Tack vare sin utformning dämpas vibrationerna under körning, vilket innebär mindre trötthet och förlänger arbetstiden.

·       Denna slitvarg med sin snygga karbondesign kan köpas både med och utan dammsugare.

 

NY! Mutterdragare - stor kraft och uthållighet i en kompakt kropp (EY75A8)

  Möt Panasonics nya mutterdragare uppdaterad till äkta 280Nm (18V).

  Den nyutvecklade hammarmekanismen säkerställer en kompakt, men samtidigt mycket slitstark maskin.

  Med samma vridmoment såväl framåt som bakåt ger den både snabb montering och demontering.

  Den kompakta kroppen på endast 143 mm skapar en grym balans och enkel hantering.

  Detta karbondesignade kraftpaket är också utrustat med Dual Voltage (18V/14,4V).

 

  NY! Tanos T-loc Systainer System - nytt format, mer flexibilitet!

  På allas läppar! Ett helt nytt Tanos T-Loc Systainer System från Panasonic i fyra storlekar för maximal flexibilitet vid användning.

  Systainrarna är givetvis stapelbara, där du kan kombinera och bära både större och mindre case tillsammans.

  Som pricken över i:et lyfts den attraktiva designen i stilrent svart utförande och formpressad logo på ovansidan.

  Panasonic erbjuder från och med denna lansering sina 18v and 21.6v kit i Systainer cases. Missa heller inte färdigkomponerade Twinkits med populära val i olika tvillingkombinationer eller helt anpassningsbara Flexbox, där du väljer och sätter ihop just ditt favoritkit i en Systainer.

 

NY! Kraftfull dammsugare för 18V eller 14.4V batteri (EY37A3)

  Med en sugkraft på 45W (18V 5.0Ah batteri) och kraftfull dammuppsamling eliminerar denna nya bärbara dammsugare även det mest envisa gipsdamm.

  Den är riktigt smidig att använda tack vare sitt kompakta och lätta utförande (1,6 kg med 18V 5.0Ah batteri) och har ett bekvämt grepp.

 

 

 

För mer information, kontakta:

Anders Sebelius, VD och försäljningschef                                                                Mats Gille, produktchef

Tel: 0733-601 222                                                                                                     Tel: 0733-60 12 23

anders@toughtools.se                                                                                             mats@toughtools.se